Bliv Mediepartner

Velkommen til livekort.dk! Du elsker sandsynligvis internettet og gaming, har du også en blog, YouTube-kanal eller en masse følgere på de sociale medier... Vi vil elske det! Vil du samarbejde med os?

Fordele ved at være Mediepartner

Her er de fordele, du kan nyde god af, ved at samarbejde med livekort.dk!

                                                                

 

Gratis spilletid: Fordi vi ved, alle kan lide at få noget gratis! Hjælp os med at opbygge vores målgruppe og få et gratis online abonnement til PSN, Xbox Live eller Steam-netværk! Vi giver dig en special invitationskode, som kan spore, når du skaffer os nye brugere. Vi vil give dig gratis spilletid på din konsol efter eget valg!

Forøg din eksponering og få din målgruppe til at vokse: Vi har mere end 50.000 unikke besøgende om måneden, som ikke omfatter vores voksende 80.000++ mailingliste. Bliv mediepartner hos livecards.co.uk og få din målgeuppe til at vokse allerede i dag! Vi forfremmer de mest effektive partnere hver uge!

Gratis gaver fra livekort.dk: Få gjort dine sociale medier kanaler mere attraktiv, ved at associere med os, det kan gøre dig berettiget til gratis gaver med mere. Har du nogensinde tænkt på at starte en konkurrence for dine følgere på dine kanaler og sider? Dine fans vil elske dig for det! Bliv partner og vi kan hjælpe med at få din målgruppe engageret bedre, lige i dette sekund!

 

Er du en YouTuber?

Start en promotion for os og invitere brugere!

Lav en promotion video og få GRATIS SPILLETID TIL HVILKEN SOM HELST KONSOL. Jo flere invitationer du skaffer, jo længere abonnementet. Heck, giv os 100 invitationer og du kan spille gratis resten af dette år!

Lyder det godt?

Her er aftalen:

Alt du skal gøre er at at lave en salgsfremmende video om livekort.dk og send os et link til din kanal. Hvis vi er imponeret over din præstation, vil vi sende dig et gratis abonnement, til hvilken som helst konsol (Xbox Live, PNS eller Steam).

Når du modtager din kode (som kun vil tage et par minutter) skal du bare lave en video, der forklarer, hvor enkelt hele processen (tilføjelse af kredit til dit game network) var!

 

Bliv betalt af Livekort.dk

Ok, så du er meget god til at producerer indhold! Vil du have et deltidsjob sammen med os?

Vi er konstant på udkig efter folk, der er gode til at skabe Youtube indhold, bloggere og sociale medier med et stort publikum.

Hvis du ønsker at få mere ud af livecard.co.uk end gratis spil koder (vi taler om kontanter!) Så udfyld formularen nedenfor og sørg for at nævne det i den relevante afkrydsnings-boks...

Ansøg nu!

Vi vil kontakte dig, med den information du skal bruge, for at du kan starte i dag! Lad os høre fra dig:

Det er nn simpel form, du skal bare indtaste dit navn, e-mail, hjemmeside, blog, sociale medie profil, Youtube og en afkrydsnings-boks, hvor du kan lade os vide, om du ville være interesseret i at få nogle produkter eller penge til dit reklamemateriale i fremtiden...