About Us?

Vi har mange års erfaring inden for online salg og er specialiserede i digital distribution af spil, abonnementer og gavekort. Med online levering sparer vores kunder tid og penge.
Vores mission er at give en sikker og effektiv platform, hvor folk kan købe og sælge digitale varer. Vi garanterer, at vores brugere er helt tilfredse med vores fantastiske service.

Et navn du kan stole på


Det er meget let for os at fortælle dig, hvor fantastisk vi er! Men tag ikke bare vores ord for det.
Vi sætter pris på alle vores kunders tilbagemeldinger, hvad enten det er negativ eller positiv.
TrustPilot, den førende online regulator af e-handels-websteder har vurderet os konsekvent til ikke mindre end 9/10, med over 5.000 stemmer på nuværende tidspunkt.

Prøv os, og du vil se, at vi er et navn, du kan stole på!

 

24/7 Kundeservice


Vi mener, at enhver virksomhed kun er så god som deres kundeservice er. Derfor er vi stolte af at sige, at King Of Shopping Pte. Ltd. tilbyder online kundeservice på, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Alt vores support foregår på engelsk af RIGTIGE og passionerede kundeservice agenter, hvis ene mål er at sikre, at alle forespørgsler, spørgsmål og klager behandles hurtigt og professionelt.

 

Alle større betalingsmetoder accepteres


I vores modern samfund, er det vigtigt at være fleksibel, derfor tilbyder vi mange forskellige betalingsmetoder, så du sikkert kan betale for dine køb.

Uanset om du ønsker at bruge et kredit- eller betalingskort fra Visa, Mastercard eller American Express, din PayPal-konto eller nyere metoder som Bancontact / Mister Cash, iDeal eller endda Bitcoin!

 

Du kan være sikker på, at vi tager online sikkerheden alvorligt, så du hurtig kan foretage dine køb med total fred i sindet.

Vi stopper ikke, før vores navn er det første du tænker på, når det kommer til at købe digitale koder, uanset hvor i verden du er!

 

Vores kundeservice er åben fra:

Mandag til søndag 24/7 Chat support på engelsk

 

For andre spørgsmål kan du kontakte os på:

+37 1 6609 0210 eller 24/7 på vores Live chat!

Send os en e-mail på:  [email protected]

 

Service Company:
King Of Shopping Pte. Ltd.

Postadresse:
1 Raffles Place 40-02
One Raffles Place, 048616
SingaporeVAT Number: 202016263D

 

Vilkår og betingelser »Ansvarsfraskrivelse» Fortrolighedspolitik »