FIFA 18 PS4
 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

FIFA 18 PS4

38

Solgt!

FIFA 18 PS4

kr 575,00

Mængde

 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 575,00

Mængde

Mængde

kr 575,00

New

+kr 30,19

Samlede pris:

kr 603,75

Vær opmærksom på:

Enhver transaktion lavet med Bitcoin har en leveringstid på op til ca. 1 time. Når vi har bekræftet din betaling, vil koden blive sendt

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

Ved at trykke på ordre knappen, accepterer du vilkår og betingelser.

FIFA 18 PS4

ANSVARSFRASKRIVELSE! - DETTE ER ET PLAYSTATION NETWORK KORT, SOM KAN BRUGES TIL AT GENOPFYLDE DIN PLAYSTATION KONTO. EFTER AT KONTOEN ER BLEVET GENOPFYLDE, KAN DU KØBE FIFA 18 FRA DEN OFFICIELLE BUTIK HER, TIL EN NEDSAT PRIS!

Beskrivelse af FIFA 18 til PS4 Game

Er du klar til din største sæson? FIFA 18 Game til PS4 udvisker grænsen mellem den virtuelle og den virkelige verden og giver nyt liv til spillere, hold og den særlige atmosfære, der suger dig med ind i og tænder op under de store følelser i hele verdens spil.

Score fantastiske mål i FIFA 18 til din PS4 nye bevægelser og afslutningsanimationer låser op for mere intuitive skud- og hovedstødsafslutninger og øger dermed sandsynligheden for endnu mere dramatiske forsøg på mål. Spillerpersonligheden sikrer, at de store helte går forrest, når kampene skal afgøres og afslutter oftere på de største arenaer.

Det største skridt i gameplayet i franchisen historie, FIFA 18 til PS4 introducerer det største fremskridt i gameplay-nyskabelse i spilseriens historie med Real Player Motion Technology – et helt nyt animationssystem, der løfter det intuitive spil og spillernes personligheder til nye højder. Nu vil Cristiano Ronaldo og andre topspillere både føles og bevæge sig fuldstændig som på virkelighedens baner.

Spillerkontrol vil, sammen med nye holdtyper og positionering i FIFA 18 give dig de nødvendige værktøjer til at skabe dramatiske øjeblikke, der tænder op under de dragende atmosfærer fra arenaer overalt på kloden.

Efter sin enorme succes i FIFA 17, The Journey, EA Sports Du tages med på en global rejse, når Alex Hunter i FIFA 18 vender tilbage sammen med en stjernespækket rollebesætning, der også omfatter nogle af den virkelige verdens største fodboldstjerner som fx Cristiano Ronaldo og andre store europæiske navne.

Efter en fantastisk første sæson i Premier League i FIFA 18 er Hunter begyndt at tiltrække opmærksomhed fra topklubber overalt på kloden, og han er villig til at undersøge alle muligheder, der viser sig

Få mere information om FIFA 18’s The Journey her.

FIFA 18 Udgivelsesdato og pris

EA Sports’ FIFA 18 er nu tilgængelig for forudbestilling, og vil blive udgivet den 28. september 2017

Billige digital koder til FIFA 18 PS4 er tilgængelig lige her på livekort.dk til den bedste pris.

Hvad koster FIFA 18 Digital kode?

Standardprisen for EA Sports’ FIFA 18 vil variere afhængigt af hvilken butik du køber den fra.

Husk på, at forsøge at finde det billigste FIFA 18 PS4 til PS4 kan føre til nogle problemer, da mange sælgere online stjålne eller ulovlige abonnementer.

Vores FIFA 18 PS4 downloadable koder er 100% lovlige (du kan tjekke vores FAQ) og nogle af de Billigste FIFA 18 PS4 koder tilgængelig på markedet. Vores priser er lave, fordi vi køber hjem i store mængder og det giver os mulighed for at tilbyde rabat på FIFA 18 PS4 koder.

Du kan være sikker på, at vores koder virker. Hvis du er i tvivl eller oplever nogle problemer med dine digitale koder, husk du kan kontakte vores live chat 24/7 med dine forespørgsler.

Hvordan kan jeg købe FIFA 18 PS4?

 

Playstation Plus

Køb en PlayStation Plus Subscription fra os og spil med dine venner og andre FIFA 18-elskere over hele verden, deltage i konkurrencer, få nye venner, benyt dig af specielle PlayStation Plus Members-tilbud og meget meget mere!

At købe FIFA 18 til din PS4 fra livekort.dk er lige så nemt som 1 2 3! Du skal blot udfylde din e-mailadresse, vælge en betalingsmetode og gennemføre betalingen!

*Hvis du bruger PayPal, skal du sikre dig, at det er den samme e-mailadresse, som du bruger til din konto*

Inden for et par sekunder efter du har gennemført betalingen, vil du modtage den digitale kode direkte på din skærm, samt en kopi, sendes til din e-mailadresse. (Tips - glem ikke at tjekke din junk-mappe, hvis du ikke modtager mailen!)

Tips - Vil du have mere ud af dit spil og spring foran dine konkurrenter, gå til følgende link, og få fat i  nogle af de billigste FIFA Point (In-game valuta) der er tilgængelig i dag.

Hvordan virker det? – livekort.dk

Note: Når produktet er købt, vil koden blive sendt til din e-mailadresse eller du kan downloade koden direkte fra din pc-skærm. Disse koder er originale koder og er produceret af udvikleren. Disse koder har ingen udløbsdato.

Sådan køber du Battlefield Hardline PC?

At købe Battlefield Hardline PC fra Livekort.dk er lige så let som 1 2 3! Du skal blot indtaste din emailadresse, vælge en betalingsmetode og fuldføre betalingen!

Hvorfor købe hos os?

 • Vores digitale koder er 100% lovlige og købes hos officielle leverandører.
 • Vi har nogle af de billigste Battlefield Hardline PC på markedet.
 • Forskellige betalingsmetoder.
 • Vi sender dig dine digitale koder øjeblikkeligt og direkte til din e-mailadresse, straks efter du har købt.
 • Effektiv kundesupport, hvis der opstår problemer eller du har spørgsmål vedrørende vores software.
 • Forudbestilling af produkter leveres før eller på den nævnte udgivelsesdato, mens varer som er på lager leveres umiddelbart efter sikkerhedskontrol.
 • Køb som anses for at være til kommerciel brug, vil ikke blive accepteret.
 • Du køber kun et digitalt produkt.
 • For mere information, se vores Ofte stillede spørgsmål.
 • Hvis du oplever problemer med et køb, bedes du kontakte os ved hjælp af vores Kontakt os formular.
 • Disse downloadbare koder er skabt af udvikleren af spillet og er derfor originale.
 • Disse koder har ingen udløbsdato.
 • Indhold der kan downloades eller DLC produkter - Du skal have det originale spil, for at kunne spille denne udvigelse.

Andre kiggede også på:

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.