GTA Shark Cash Cards PSN

(3 Produkter)

Sorter efter

Se kategori

Ønsker du at maksimere din spiloplevelse? Den bedste måde at købe in-game poster, er ved at kreditere dit spil med in-game valuta. Da vi kun leverer digitale koder, får du dit produkt med det samme efter du har foretaget din betaling. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige betalingsmetoder, det er hurtigt og nemt for dig.

Om In-game valuta

Brugen af in-game valuta giver dig muligheder for i det spil, du ellers ikke ville have adgang til eller du ønsker at fremskynde processen for at opnå in-game poster. Brug FIFA 17 points til at købe pakker, som omfatter fodboldspillere og trænere til at bruge i gameplay. Ved at bruge 2200 Fifa Points vil give dig adgang til mange fristende pakker.

Køb In-game valutaer

Har du fundet et kort, og er du klar til at købe det? For at fuldføre din bestilling skal du udfylde de nødvendige oplysninger, herefter vælger du en betalingsmetode, og placere din ordre. Når din betaling er gennemført, vil du straks blive omdirigeret til en skærm, hvor du vil finde din digital kode. Derudover vil du modtage den samme kode direkte til din egen e-mailadresse. Indløs denne kode i din konto for at få adgang til din In-game valuta.