Star Wars Battlefront 2 PC
  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

Star Wars Battlefront 2 PC

65

Solgt!

Star Wars Battlefront 2 PC

kr 320,95

/stk.

kr 479

  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 320,95

/stk.

kr 479

Mængde

kr 364,00

New

+kr 8,22

Samlede pris:

kr 328,97

Ved at trykke på ordre knappen, accepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Star Wars Battlefront 2 PC

Star Wars Battlefront 2 PC

Forløbere for den klassiske trilogi og den nye æra mødes i en udvidet multiplayer-oplevelse med galaktiske rumkampe. Spil som klassiske helte, der har deres egne specielle evner i spillet - eller slutte dig til kampen gennem en følelsesmæssig og engagerende single-player kampagne

Gå din egen vej som Iden Versio, kommandant for Inferno-truppen, chef for Inferno - en kejserlig taskforce, der er lige så dødbringende på jorden som i rummet. Mød masser af Star Wars' mest berømte figurer i en historie om hævn, forræderi og forsoning, der strækker sig over 30 år.

Deltag i op til 40 spillere i massive multiplayer-kampe i berømte steder fra alle epoker. Fordyb dig i klasse-baseret multiplayer, der styrer et antal køretøjer på land og i luften og gør ikoniske figurer med karakteristiske evner, der kan vende kampen til din fordel.

Spil som og imod Star Wars' mest frygtede skurke og berømte helte fra alle tre epoker, herunder Kylo Rene, Rey, Darth Maul, Yoda og mange flere. Unikke evner, der kan opgraderes sikrer, at de klassiske figurer bringer deres særprægede evner og personligheder til at kæmpe

STAR WARS Battlefront II er DET spil, vi har alle ventet på, og du behøver ikke engang at betale for ekstra indhold, har EA annonceret, alle fremtidige DLC vil være gratis!!!!

Livekort.dk tilbyder mulighed for at forudbestille årets mest forventede titel til den laveste pris! Bemærk, at der ikke er forudbestillingsincitamenter eller tidlig BETA adgang, når du køber hos os. STAR WARS Battlefront II vil blive udgivet den 17. november 2017.

Sådan køber du STAR WARS BATTLEFRONT 2 PC

At købe fra livekort.dk er lige så nemt som 1 2 3! Du skal blot udfylde din e-mailadresse, vælge en betalingsmetode og afslutte din betaling!

Inden for få sekunder efter din betaling er modtaget, modtager du den digitale kode på din skærm og den sendes til din e-mailadresse (glem ikke at tjekke din junk mappe, hvis der ikke kommer noget!)

SYSTEMKRAV

MINIMUM:

OS: Windows 2000, XP or Vista.

Processor: Intel Pentium 4 1.5 GHz or Athlon XP 1500+

Memory: 256 MB.

Graphics: 64MB 3d Graphics card with Vertex Shader and Pixel Shader (VS/PS) Capability.

DirectX®: 9.0c.

Hard Drive: 4.3 GB.

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Sound Card.  

Andre kiggede også på:

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.