Xbox Live Gold 12+1 maneders
  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

Xbox Live Gold 12+1 maneders

464

Solgt!

Xbox Live Gold 12+1 maneders

kr 399,95

/stk.

  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 399,95

/stk.

Mængde

kr 369,00

New

+kr 10,25

Samlede pris:

kr 409,95

Ved at trykke på ordre knappen, accepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Xbox Live Gold 12+1 maneders

Xbox Live Gold 12+1 maneders

Er du tilhænger af Xbox Live Gold, og ønsker du at bruge det i en længere tidsperiode, så vil Xbox Live Gold 13 months kortet være perfekt for dig. Det er ligegyldigt, om du aldrig har brugt Xbox Live Gold, eller hvis du har, så kan kortet altid blive indløst. På Livekaarten.nl vil du modtage koden digitalt, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at benytte dig at dit køb.

Xbox Live Gold 13 anvendelse

Med Xbox Live Gold abonnementet har du adgang til unikke tilbud og funktioner, især hvis du har en Xbox One. Med denne konsol, har du muligheden for at benytte dig af funktioner som Home Gold og Smart Match. Home Gold betyder, at alle i husstanden kan benytte sig af funktionerne, som et Xbox Live Gold abonnement giver. Fx, så kan de spille dine Games with Gold, uden at de ændre dine gemte filer. Funktionen, Smart Match, gør, at du kommer op imod andre spillere, som har de samme evner og kompetencer, som dig. På denne måde vil online gaming altid være en udfordring. Hvis du ikke har en Xbox One, så kan du stadig drage fordele af Xbox Live Gold. Du får eksklusive tilbud på spil, som kan blive sat ned med hele 75 %! Hver måned vil du have muligheden for at download udvalgte spil gratis. Dette vil spare dig mange penge!

Xbox Live Gold 13 months bestilling

Bestilling er meget simpel på Livekort.dk. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine personlige oplysninger, og vælge din betalingsmetode. Efter betalingen kommer koderne frem på skærmen, men de vil også blive sendt til din E-mail. Begge koder kan blive indløst på Xbox’ hjemmeside, eller på din egen konsol. Xbox Livet Gold koden kan også blive indløst, hvis du allerede har dette abonnement. Her vil din tidsperiode bare blive forlænget. På livekort.dk tilbyder vi også andre kort, som fx Xbox Live Gold 7 måneders kortet og Xbox Live 12 måneders kortet.

Andre kiggede også på:

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.