GamerSaloon – Tjen penge mens du spiller video spil

GamerSaloon.com er branchens førende i færdighedsbaserede online konkurrencer for konsol, PC, browserbaserede og mobilspil, hvor vinderne tildeles pengepræmier!  Etableret mere end et årti siden (i 2006 for at være præcis), GamerSaloon har næsten en million medlemmer og er stadig stigende, og har tildelt over 50 millioner USD i pengepræmier hidtil.

 

KLIK HER for gratis at deltage i FIFA 18 tournament lige nu!
Tournament detaljer:

Startdato: 19. maj 2018

Spil: FIFA 18

Konsol: Xbox One

Adgangsgebyr: Nul

Tournament pengepræmie: 25$

 
EKSKLUSIVE BONUS

GØR KRAV på en 250% INDBETALINGSBONUS ved at tilmelde dig, indbetal på din konto og tilgå konkurrencen. KLIK HER for at komme i gang. 

Spil alene eller spil med et team

Udfordre en spiller, der er online, du kan oprette din egen udfordring, eller gennemse åbne udfordringer, GamerSaloon lader dig forbinde online og spille dine kampe, rapportere dine resultater og bliv betalt!

 

SPILLE SPIL OG VIND KONTANTER

Spil FORTNITE, Madden, NBA2K, FIFA, NHL, Call Of Duty, 8 Ball Pool, CS:GO, Rocket League, Overwatch, Super Smash Bros, Halo, Mortal Kombat og flere mod spillere på GamerSaloon.

Der er kampe klar til dig, så du kan spille på GamerSaloon lige nu, så TILMELD DIG, opret din spillerprofil, og indbetal på din konto, for at begynde at spille om kontanter.TILMELD DIG I DAG OG DELTAG GRATIS I FIFA 18 TOURNAMENT!