Om os?

Siden November 2010, har vi specialiseret os i salg af gavekort og spil koder. Vi arbejder udelukkende online, vi kan derfor tilbyde attraktive priser. Spil og teknologi er noget, som vores medarbejdere ikke kun nyder, men også har stor viden om.

Det betyder, at vores kunder altid kan regne med support fra den bedste kundeservice. Vores mange års erfaring i online salg af koder, vil give dig en garanti for professionel service, og sikkerhed omkring vores varer til konkurrencedygtige priser.

Om os

Vi har været aktiv siden november 2010, Flawless Shopping BV er en af de førende på markedet, til at levere legitime digitale koder. Vi har specialiseret os i at sælge digitale koder og gavekort til Xbox, PlayStation og spil til PC, herunder Steam koder, PSN Plus-medlemskab, Xbox Live abonnementer og software.
Fordi vi kun sælger online, er vi i stand til at holde vores priser lave og videregive de besparelser til vores kunder!


Gennem årene har vi opbygget en loyal kundebase på grund af vores ærlighed, lave priser og excellent kundeservice. Ved at handle hos os, garantere vi 100% originale produkter, der leveres til dig digitalt, sikkert og hurtigt!

 

En stadigt voksende global styrke

 

Fra små begyndelser kommer der store ting, og vi skiller os ikke ud.

Vi stiller os ikke tilfreds med, kun at tage et lille stykke af markedet, det er vores mission at vokse til den største onlineforhandler af digitale koder og produkter.

I øjeblikket har vi mere end 30 webshops, i mere end 11 lande og vi betjener over 1 million kunder på 10 forskellige sprog!

 

Et navn du kan stole på


Det er meget let for os at fortælle dig, hvor fantastisk vi er! Men tag ikke bare vores ord for det.
Vi sætter pris på alle vores kunders tilbagemeldinger, hvad enten det er negativ eller positiv.
TrustPilot, den førende online regulator af e-handels-websteder har vurderet os konsekvent til ikke mindre end 9/10, med over 5.000 stemmer på nuværende tidspunkt.

Prøv os, og du vil se, at vi er et navn, du kan stole på!

 

24/7 Kundeservice


Vi mener, at enhver virksomhed kun er så god som deres kundeservice er. Derfor er vi stolte af at sige, at Flawless Shopping BV tilbyder online kundeservice på tværs af alle vores websteder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Alt vores support foregår på engelsk af RIGTIGE og passionerede kundeservice agenter, hvis ene mål er at sikre, at alle forespørgsler, spørgsmål og klager behandles hurtigt og professionelt.

 

Alle større betalingsmetoder accepteres


I vores modern samfund, er det vigtigt at være fleksibel, derfor tilbyder vi mange forskellige betalingsmetoder, så du sikkert kan betale for dine køb.

Uanset om du ønsker at bruge et kredit- eller betalingskort fra Visa, Mastercard eller American Express, din PayPal-konto eller nyere metoder som Bancontact / Mister Cash, iDeal eller endda Bitcoin!

 

Du kan være sikker på, at vi tager online sikkerheden alvorligt, så du hurtig kan foretage dine køb med total fred i sindet.

Vi stopper ikke, før vores navn er det første du tænker på, når det kommer til at købe digitale koder, uanset hvor i verden du er!

 

Vores kundeservice er åben fra:

Mandag til søndag 24/7 Chat support på engelsk

 

For andre spørgsmål kan du kontakte os på:

+45 8 988 5019 eller 24/7 på vores Live chat!

Send os en e-mail på:  [email protected]

 

Service Company:
Flawless Shopping BV

Postadresse:
Flight Forum 40,
5657 DB, Eindhoven
The Netherlands


+37166090210

VAT Number: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

 

Vilkår og betingelser »Ansvarsfraskrivelse» Fortrolighedspolitik »