EA Play

Sort by


'EA Access er nu EA Play - et nyt navn og udseende, men med de samme fordele.' new name and new look but with all the same benefits.

Har du et eksisterende EA ACCESS-MEDLEMSKAB?

Du behøver ikke bekymre dig. Du har stadig dit medlemskab og alle dine fordele. EA Play-medlem i stedet for EA Access afhængigt af hvilken platform du er på.

Hvis du har købt dig en Xbox One og du syntes, du ikke kan få nok af EA-games? Så kan EA Access hjælpe dig med at få adgang til enten 1 måned eller 12 måneder. Med dette medlemskab får du direkte adgang til flere fordele indenfor EA! Gå ikke glip af de mange rabatter der følger med et EA Access-medlemskab. 

Hvordan bruger du EA Access

Hvis du ønsker at blive medlem hos EA Access, har du behov for et kort. Eller endnu bedre, du kan få en digital kode fra livekort.dk så du ikke behøver at rende rundt og lede efter en butik. Du kan prøve EA Access i en måned, eller du kan vælge at få et årsabonnement. Der er flere grunde til, at et EA Access-medlemskab er umagen værd. For eksempel får du eksklusiv adgang til at være en de første der kan prøve de nye spil i deres fulde virke, et par dage før lancering. Takket være EA Access, med The Vault indstilling, kan du spille gratis spil, så længe du er medlem. The Vault bliver løbende udvidet, så du kommer aldrig til at kede dig. Plus du får 10% rabat dine digitale EA køb gennem Xbox One. Husk at EA Access kort, kan kun bruges, hvis du har en Xbox One. Koden er ikke egnet til Xbox 360 og for online multiplayer spil, her skal du bruge et Xbox Live Gold kort. 

EA Access - Sådan bestiller du online

På livekort.dk kan du hurtigt og sikkert bestille. Du skal blot vælge det kort du ønsker og derefter udfylde nogle få personlige oplysninger. Efter vi har modtaget din betaling, vil du modtage din digitale kode på din skærm, samtidig bliver koden også sendt til din e-mailadresse. Koden kan du så indløse i din Xbox One-konsol, så du straks kan få adgang til dit EA-medlemskab.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK