PlayStation Plus Essential DK

Sort by


PlayStation Plus Danmark

Tag et kig på vores brede vifte af kort, som vi tilbyder online. Hold to ting i tankerne 1.) Du vil få din indløsning kode få minutter efter du har foretaget dit køb 2.) Disse særlige koder er kun beregnet til danske konti. Vi tilbyder også en bred vifte af andre lande på vores hjemmeside, så husk at vælge korrekt.

Hvad er PlayStation Plus?

PlayStation Plus, forbinder alle til alle! PlayStation vil altid være underholdende, men uden et PlayStation Plus-medlemskab, kan PlayStation godt være en smule kedelig. Det er derfor, PlayStation har lagt så stor vægt på, at få medlemmerne, til at vælge PlayStation Plus. Med PlayStation Plus, vil du få eksklusive rabatter, mulighed for at hente gratis spil, forbinde dig til online multiplayer, få adgang til film, musik og meget mere! Det er op til dig at opdage alle de muligheder. Vælg fra vores store udvalg af medlemskaber, vi har tilrådighed for USA.

Hvordan virker det?

Vi er sikker på du ved hvad en indløsningskode er. Hvis ikke, så leverer vi en digital indløsningskode til dig, som giver dig adgang til PlayStation Plus. Du skal blot vælge det medlemskabet du ønsker, herefter betaler du og følger skærmbilledet, og du har din kode. Vi sender også koden automatisk til din e-mailadresse, dette giver dig mulighed for at videre sende koden, som en gave, det har aldrig været nemmere!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK