Google Play USD

(12 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Google Play EUR

(9 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Google Play TRY

(5 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Google Play PLN

(6 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Hvor starter og stopper det sjove med Google Play? Da der foregår meget inde på Google Play er det svært at sige hvor fantastisk det er, det er noget du selv skal opleve. Få adgang til tusindvis af de produkter Google Play har at tilbyde. På livekort.dk, anbefaler vi, at du bestiller en online digital kode hos os, fordi hvis du tilknytter, dit kreditkort til din konto kan det blive en katastrofe. Når du bruger et gavekort, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerhedsspørgsmål. Bemærk, når du vælger et Google Play kort, skal du også vælge den rigtige valuta, i overensstemmelse på din Google Play konto.

Hvad er Google Play?

Google Play er verdens største markedsplads for Android tilknyttede enheder. Få adgang til tusindvis af apps, film og tv, musik, bøger, nyheder og meget mere. Ikke alt i Google Play koste penge, i virkeligheden, giver Google Play mange gratis apps til din enhed! Google Play tilbyder med begrænset tid, gratis downloads, herunder musik! Men for at drage fordel af det nyeste og det bedste, skal du have kredit på din konto.

Sådan bestiller du Google Play

Før i tiden, skulle man købe et kort i en butik, men det er heldigvis ved at være en forældet måde. Hos livekort.dk, vil vi forsyne dig med en digital kode, direkte på din computer, når du har gennemført dit køb, så du hurtigt kan få adgang til Google Play. Ønsker du at give adgang til Google Play som en gave? Det er ikke noget problem! Vi sender dig automatisk en e-mail efter du har foetaget dit køb, som indeholder koden. Videresend denne e-mail til den person, du ønsker at give Google Play!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK