VR Games

Sort by


Bedste VR-Games i Danmark

Virtual reality er en spiloplevelse, hvor spillerne spiller ved hjælp af et virtual reality headset og interagerer med et tredimensionelt miljø mens der spilles.

Denne fordybende virtuelle oplevelse kan kun opnås med virtual reality headsets som Oculus Rift og HTC Vive til pc-spil og Sony Playstation VR til Playstation spilkonsollen.

VR Games til PC

Der er allerede mange VR-spiloplevelser på markedet, og med salget af HTC Vive & Oculus RIFT-headset vil mange flere VR-spil blive produceret i fremtiden.

Oculus Rift Games

Komfortabelt, tilpasningsbart og let, Facebooks Oculus RIFT-headset transporterer dig til en verden uden for din fantasi. Skab din næste kunstneriske vision eller fremkalde ildkugler i magiske dueller med Rift's Touch Controllers, der bringer alsidigheden og kraften i dine rigtige hænder til VR-verdenen.

Rift's "Full-roomcale-oplevelse" support og indbygget "360° Spaces Audio" giver dig mulighed for at opleve 360° virtuelle miljøer og VR medrivende lyd til det næste niveau.

HTC Vive Games

Ligesom Oculus Rift har HTC Vive headset brug for en pc til at køre dens software. HTC går et skridt videre og hjælper købere med at få det rigtige VR-kit ved at holde en opdateret liste over Vive Ready-computere, som HP, MSI og Alienware.

HTC Vive er udstyret med nogle unikke funktioner, som et front-facing kamera, der, når det bruges sammen med visse apps, transporterer den virkelige verden til et virtuelt miljø. I modsætning til Rift kommer Vive også med et par håndbærebare gesturalcontrollere, hvilket kan forklare den lidt højere pris.

Vive-basestationen, der følger med headsettet og controllerne, hjælper dig med at holde styr på dine bevægelser, så du kan køre inden for dit VR-område inden for relativt snævre grænser.

Playstation VR Games

PlayStation VR-headsettet er designet til at være behageligt, afbalanceret og justerbart. Det brancheførende design, hjælper dig med at udforske nye spilverdener uden forstyrrelser.

Playstation er ligesom sine konkurrenter HTC og Facebook i PC gaming industrien er dedikeret til at levere ultra-sensoriske oplevelser. Du skal bruge et PS VR-headset, Playstation Camera og et PS4-system til at spille PS VR-spil.

Livekort.dk har de bedste VR-spil til pc og konsol. For mere information om vores Virtual Reality Games være sikker på at tjekke vores FAQ eller snak med vores 24/7 live chat support.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK