PSN Cards DK

(10 Products)
spinner

Sort by

View Category z

PSN Cards USA

(11 Products)
spinner

Sort by

View Category z

For at du kan foretage et køb inde i PlayStation butikken, skal du først have kredit på din konto. Når du bruger et PlayStation Network-kort, krediteres det din konto med den benævnte værdi. Her på Livekort.dk, har vi et stort udvalg af forskellige værdsatte PlayStation Network-kort, så at finde en værdi der falder i din smag din smag er meget bekvemt.

Den store fordel ved at bruge PlayStation Network kort, er at det giver dig mulighed for at administrere din konto og dine udgifter, så der ikke løber lømsk, da du kun er i stand til at bruge det beløb du har på din konto, i modsætning til et kreditkort. Vi tilbyder kun PlayStation Network-kort i digital kode form, der er øjeblikkeligt leveret til dig, så du kan indløse koden med det samme.

Brug PlayStation Network Card

I PlayStation butikken er der noget for alle! Uanset om du er interesseret i de nyeste film eller ønsker nye release PlayStation-spil, vil du være i stand til at finde dem inde i PlayStation butikken. Har du en Belgisk eller Amerikansk konto? Vælg  derfor i overensstemmelse med dit land, da vi leverer til en lang række lande og et bred udvalg af værdier til din PlayStation-konto.

Køb PlayStation Network Card

For at bestille, skal du blot udfylde de nødvendige felter og vælge en betalingsmuligheder. Efter du har betalt, vil du straks blive omdirigeret til en skærm, hvor du vil finde din digital kode. Derudover sender vi den samme kode til din emailadresse, for din bekvemmelighed. Du kan derefter kreditere din PlayStation-konto ved at indløse denne kode i PlayStation butikken.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK