CD Keys

(1079 Products)
spinner

Sort by

View Category z

PC DLC Expansions

(185 Products)
spinner

Sort by

View Category z

PC DLC Skins

(2 Products)
spinner

Sort by

View Category z

VR Games

(2 Products)
spinner

Sort by

View Category z

The Sims Collection

(60 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Her hos Livekort.dk, finder du et stort udvalg af forskellige Game Card til pc-spil. Selvom mange pc-spil, er gratis at spille, kan du virkelig øge din gameplay kvalitet ved hjælp af et Game Card. Derudover er mange af de store navne såsom World of Warcraft og Final Fantasy XIV der kræver abonnement, og konstant skal fornyes. Da vi er en online butik, kan vi tilbyde dig disse Game Card, på en meget bekvem måde. Ikke noget besvær med kreditkortet længere, du modtager øjeblikkeligt din kode og kan aktivere den.

Brug dit game card

For at fortsætte med at spille online spil, skal du have et aktuelt og gyldig abonnement. For eksempel, vil du være i stand til at spille World of Warcraft gratis indtil du når level 20. Fra det punkt kræver World of Warcraft at du har et abonnement for at spille. Den gode nyhed er Livekort.dk sælger World of Warcraft abonnementer i 60 dage og 120 dage, så du kan fortsætte med at spille. Andre spil som Guild Wars 2 giver dig mulighed for at købe i spillet, som gør spillet meget sjovere. (Shop name) har forskellige værdier af Guild Wars Gem Cards sådan var Gem Card 2000, så du kan nyde alt Guild Wars 2 har at tilbyde. Du skal huske på, når et abonnement er aktiveret, kan den ikke sættes på pause.

Køb Game Card

Har du valgt et game card du kan lide, og er du klar til at modtage den? Du skal blot udfylde de nødvendige oplysninger, og vælg betalingsmetode. Efter at have afsluttet din betaling, vil du straks blive omdirigeret til en skærm, hvor du kan få adgang til digital kode. For din bekvemmelighed, vil koden også blive sendt til din e-mailadresse. Indløs/aktivere denne kode så du kan nyde dit køb!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK