Zalando DKK

(4 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Zalando gavekort

Ved du ikke, hvad du skal få din elskede til fødselsdag?

Hvorfor ikke give dem et Zalando gavekort med stil!

 

Den perfekte gave

Hvorfor rende rundt og få stress over, hvilken størrelse bukser der passer til din partner, eller om de kan lide fjerøreringe eller ej, hvis du kan lade dem vælge selv. Fra jul til fødselsdage og alt derimellem, står vi altid overfor det uendelige spørgsmål - hvad er den perfekte gave? et Zalando gavekort eller kupon er det perfekte svar.

Ideel til tøj, sko, sportsudstyr, tilbehør og mere – Hvad kan være en bedre gave end den valgte gave?

 

Nem indløsning

Når du er færdig med at fylde din indkøbskurv på Zalando.dk, går du til betalingsstadiet i bestillingsprocessen. Du bliver spurgt om du har en voucher. Indtast blot den kuponkode, du finder i din e-mail, og klik på "Indløs."

Sørg for at indtaste kuponkoden, før du afslutter bestillingsprocessen, da værdikuponer ikke kan indløses, når en bestilling er placeret. Eller endnu bedre, hvorfor ikke sætte pengene ind på din nuværende konto på forhånd for at sikre, at dit gavekort indbetales automatisk når du tjekker ud. Du kan gøre dette ved at indtaste koden under sektionen "My Vouchers" på din Zalando konto.

Ønsker du ikke at bruge hele dit gavekort på en gang? Bare rolig - der er ingen minimum bestilling og resterende kredit på dit Zalando gavekort og kan aldrig udløbe. Bare sørg for at gemme din kode på et sikkert sted, indtil din næste shoppingtur!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK