PlayStation Plus Essential USA

Sort by


Hos livekort.dk, ænsker vi at du kan komme til at spille så hurtigt som muligt! Tag et kig på vores brede udvalg af game cards som vi tilbyder online. Hold to ting i tankerne 1) Du vil få din indløsningskode straks efter du har købt. 2) Disse særlige koder er kun beregnet til amerikanske konti. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige lande på vores hjemmeside, så vælg korrekt.

Hvad er PlayStation Plus?

PlayStation Plus forbinder alle! PlayStation vil altid være underholdende, men uden et PlayStation Plus-medlemskab, må vi indrømme at PlayStation kan være en smule kedelig. Det er derfor, PlayStation har lagt så stor vægt på at få medlemmerne til at konventere til PlayStation Plus. Med PlayStation Plus, vil du få eksklusive rabatter, mulighed for at downloade gratis spil, forbinde dig med online multiplayer, adgang til film, musik og meget mere! Det er op til dig at opdage alle de muligheder. Vælg fra en af vores store udvalg af medlemskaber der er til rådighed for USA.

Hvordan virker det?

Vi er sikker på at alle ved hvad en indløsningskode er. Hvis ikke, så vi leverer dig en digital indløsningskode, som giver dig et medlemskab til PlayStation Plus. Du skal blot vælge det medlemskabet du ønsker, lave din betaling og koden vil blive vist på din skærm. Koden bliver også sendt automatisk til din e-mailadresse. Ønsker du at give koden som en gave, kan du bare vidresende denne e-mail!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK