Xbox Gavekort US

Sort by


Hvis du har en amerikansk Xbox Live-konto, og vil du gerne supplere kreditten på din konto? Med Xbox Gavekort US, er du i stand til at vælge det beløb du ønsker at indbetale. Vi tilbyder gavekort til forskellige priser, fra nogle få dollars til et hundrede dollar. Bemærk: Disse koder er kun gyldig, hvis du indløser dem på en konto, der har dollars som valuta. For europæiske konti, har vi Xbox gavekort med priser i euro.

Hvordan bruger du Xbox Gavekort US

Hvis du har kredit på din Xbox Live-konto, kan du købe forskellige former for indhold på Xbox Live markedsplads, som giver dig forskellige spil til Xbox-konsol. Med kredit, kan du nemt købe spil og afspille dem direkte. Du behøver ikke længere at rende rundt for at finde en butik hvor du kan købe de nyeste spil. På Xbox Live markedsplads, kan du finde indhold såsom film, musik, udvidelser til spil og meget mere. Så der er ingen grund til at du sidder og keder dig! For amerikanske konti, er Xbox Gavekort til rådighed med en kredit på 10 dollar, 15 dollar, 25 dollar, 50 dollar, 60 dollar og 100 dollar. Et gavekort er praktisk, hvis du køber indhold online, men du kan også bruge gavekortet som en gave til en af dine kære.

Bestil Xbox Gavekort US

Hvis du ønsker at bestille et Xbox Gavekort USA, skal du vælge den kort værdi, du ønsker. Herefter skal du udfylde dine personlige oplysninger, og vælge den betalingsmetode du ønsker at benytte. Når vi har modtaget din betaling, sender vi koden til din e-mailadresse, koden vil også blive vist på din skærm. Denne kode kan indløses på Xbox hjemmeside, eller på din egen Xbox-konsol. Koden er tidsubegrænset, så du kan indløse koden når det passer dig.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK