Ansvarsfraskrivelse

Mana Minds SIA, herefter, giver adgang til www.livekort.dk ("Hjemmesiden"), og inviterer dig til at købe fra vores udbud.

Mana Minds SIA forbeholder sig dermed retten til enhver tid at ændre indholdet eller fjerne dele uden forudgående varsel.

Begrænset ansvar

Mana Minds SIA gør alt for at opdatere indholdet af hjemmesiden så ofte som muligt og / eller supplement. På trods af denne omhu og opmærksomhed, er det muligt, at indholdet er ufuldstændig og / eller ukorrekt.

Det tilbudte materiale på hjemmesiden er uden nogen garanti eller krav til korrekthed. Disse materialer kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel fra Mana Minds SIA.

Særligt for priser og anden information om produkter på hjemmesiden er underlagt indlysende programmering og tastefejl. Du kan på grundlag af sådanne fejl, ikke ophæve din aftale med Mana Minds SIA Webstedet indeholder hyperlinks til tredjeparts websteder eller tjenester, som Mana Minds SIA aldrig kan påtage sig ansvar for.

Copyright

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende disse materialer tilhører Mana Minds SIA.

Kopiering, distribution og enhver anden anvendelse af disse materialer er ikke tilladt, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Mana Minds SIA, medmindre, og kun i det omfang der er forudsat regler i den ufravigelig lovgivning, (såsom retten til at citere), medmindre andet er angivet i det specifikke materiale.

Andet

Mana Minds SIA kan fra tid til anden vælge at ændre denne ansvarsfraskrivelse. Denne ansvarsfraskrivelse er udfærdiget gennem ICTRecht Disclaimer generator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)