Ansvarsfraskrivelse

Qdistribu B.V. (Handelskammer: 64,322,637), herefter, giver adgang til www.livekort.dk ("Hjemmesiden"), og inviterer dig til at købe fra vores udbud.

Qdistribu B.V. forbeholder sig dermed retten til enhver tid at ændre indholdet eller fjerne dele uden forudgående varsel.

Begrænset ansvar

Qdistribu B.V. gør alt for at opdatere indholdet af hjemmesiden så ofte som muligt og / eller supplement. På trods af denne omhu og opmærksomhed, er det muligt, at indholdet er ufuldstændig og / eller ukorrekt.

Det tilbudte materiale på hjemmesiden er uden nogen garanti eller krav til korrekthed. Disse materialer kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel fra Qdistribu B.V.

Særligt for priser og anden information om produkter på hjemmesiden er underlagt indlysende programmering og tastefejl. Du kan på grundlag af sådanne fejl, ikke ophæve din aftale med Qdistribu B.V. Webstedet indeholder hyperlinks til tredjeparts websteder eller tjenester, som Qdistribu B.V. aldrig kan påtage sig ansvar for.

Copyright

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende disse materialer tilhører Qdistribu B.V.

Kopiering, distribution og enhver anden anvendelse af disse materialer er ikke tilladt, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Qdistribu B.V., medmindre, og kun i det omfang der er forudsat regler i den ufravigelig lovgivning, (såsom retten til at citere), medmindre andet er angivet i det specifikke materiale.

Andet

Qdistribu B.V. kan fra tid til anden vælge at ændre denne ansvarsfraskrivelse. Denne ansvarsfraskrivelse er udfærdiget gennem ICTRecht Disclaimer generator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)