Ansvarsfraskrivelse

Flawless Shopping BV, herefter, giver adgang til www.livekort.dk ("Platform"), og inviterer dig til at købe fra vores udbud.

Flawless Shopping BV forbeholder sig dermed retten til enhver tid at ændre indholdet eller fjerne dele uden forudgående varsel.

Begrænset ansvar

Flawless Shopping BV gør alt for at opdatere indholdet af platform så ofte som muligt og / eller supplement. På trods af denne omhu og opmærksomhed, er det muligt, at indholdet er ufuldstændig og / eller ukorrekt.

Det tilbudte materiale på platform er uden nogen garanti eller krav til korrekthed. Disse materialer kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel fra Flawless Shopping BV.

Særligt for priser og anden information om produkter på platform er underlagt indlysende programmering og tastefejl. Du kan på grundlag af sådanne fejl, ikke ophæve din aftale med Flawless Shopping BV Platform indeholder hyperlinks til tredjeparts websteder eller tjenester, som Flawless Shopping BV aldrig kan påtage sig ansvar for.

Support

Når der ydes support vedrørende et produkt, fungerer Flawless Shopping B.V. som en mellemmand mellem køber og sælger.

Copyright

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende disse materialer tilhører Flawless Shopping BV.

Kopiering, distribution og enhver anden anvendelse af disse materialer er ikke tilladt, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Flawless Shopping BV, medmindre, og kun i det omfang der er forudsat regler i den ufravigelig lovgivning, (såsom retten til at citere), medmindre andet er angivet i det specifikke materiale.

Andet

Flawless Shopping BV kan fra tid til anden vælge at ændre denne ansvarsfraskrivelse. Denne ansvarsfraskrivelse er udfærdiget gennem ICTRecht Disclaimer generator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)