Xbox Live Gold

Sorter efter


Hvor er Xbox Live kort?

Xbox Live er Microsofts service, som gør det muligt for spillere med en Xbox 360, at konkurrere mod andre Xbox brugere verden over. For at kunne bruge denne service, så er du nødt til at købe et Xbox Live Gold abonnement. Dette kræver en betaling, som foregår ved at købe et Xbox Live kort. Der er flere forskellige Xbox Live kort til rådighed, hvor du kan spille online i perioder fra 48 timer, 14 dage, 1 måned, 3 måneder, 12 måneder, 13 måneder, og 24 måneder. Perioderne starter så snart du har aktiveret koden, som der bliver krævet. Men husk nu, du har ikke mulighed for at stoppe abonnementet i mellemtiden! Få et xbox Gold-medlemskab, og få adgang til et onlineunivers med multiplayer-spil. 2 millioner spillere går online for at mødes, chatte, spille, udveksle strategier og konkurrere mod hinanden.

På Livekort.dk kan du købe xbox 360 gold eller xbox 360 live gold og det er til den helt rigtige xbox gold pris Hvor du ofte kan spare helt op til 40%. Har du ikke en xbox 360 har vi også kort til xbox one gold og disse kort er også til xbox guld priser, derfor når du køber på livekort dk. Er du sikker på du sparer. På vores hjemmeside kan du finde f.eks EA Access, Xbox Gavekort USA, Xbox Gavekort EU, Xbox live guld, Google Play og mange andre. Hvis du sammenligner priserne på vores produkter med andre udbydere, vil du se, at vi kan være meget billigere end andre. Livekort.dk er et rent internetbaserede foretagende, uden nogen fysiske butikker. Hertil kommer, når du har foretaget dit køb, bliver din indløsningskode øjeblikkeligt vist på din skærm. Derfor er der ingen grund til at vente på at dit produkt ankommer med posten og der er ingen forsendelsesomkostninger. I betragtning af disse faktorer betyder det generelt lavere priser for vores kunder. Hvis du bestiller fra Livekort.dk kan du ofte spare helt op til 40%.

Hvordan bestiller jeg?

Du vælger det Xbox Live kort, som du har tænkt dig at benytte, og så trykker du på ”order”. Herefter indtaster du dine oplysninger, og vælger din betalingsmetode. Når du har betalt, så modtager du koden direkte på din skærm. Denne kode bliver også sendt til din e-mailadresse. Når du har indtastet koden på din Xbox Live konsol, så kan du spille ubegrænset over nettet, i den tidsperiode, som du har valgt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK