Steam EU

(13 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Steam US

(12 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Steam TR

(7 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Steam AR

(5 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Steam PL

(6 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Med et gavekort fra Steam, vil du være i stand til at tilføje kredit til din konto. Det anbefales ofte at du ikke tilknytte dit kreditkort til en online konto på grund af sikkerhed. Med Steam kort på livekort.dk, kan du øjeblikkeligt købe en digital kode til din Steam-konto.

Hvad er Steam?

Steam er et gratis program , som du kan downloade til din computer. Når programmet er downloadet, er dens primære function, at du kan få adgang til at downloade tusindvis af spil. Du kan finde mange gratis spil, og det er ikke ualmindeligt at finde tidsbegrænsede tilbud på velkendte spil gratis. Selv hvis du ønsker at spille de mest populære spil, kan du tit komme ud for at du skal have Steam kredit (Steam gavekort) på din konto for at købe populære titler. Steam gør et spektakulært godt stykke arbejde med at tilbyde populære spil til discountpriser. Spil er ikke den eneste ting Steam tilbyder; de tilbyder også, film, kortfilm, selvstudier og meget mere. Hvis du leder efter nye programmer, vil du finde tusindvis af ting du kan downloade. Endelig, Steam har et meget aktivt fællesskab, der altid tilbyder nyheder, så du kan holde dig ajour. Da medlemmer har live chat, kan du holde dig orinteret med det nyeste og bedste, det kan ikke være nemmere. Dette er kun skumme overfladen af Stems funktioner og muligheder. Dette er kun overfladen af Stems funktioner og muligheder.

For at downloade Steam på din PC/Mac, klik her. Når du har downloadet, skal du bruge din digital kode, for at tilføje kredit på din konto, så du nemt og hurtigt kan foretage køb.

Sådan bestiller du Steam Gift Cards

Når du bestiller Steam, tilbyder vi værdier af forskellige valutaer. Bestillingen er enkel, du vælger den kort værdi, du ønsker med den valuta, der er passende for dig. Derefter udfylder du dine personlige oplysninger, sammen med en betaling. Når vi har modtaget din betaling, vil du blive dirigeret til en side, hvor du får adgang til din digitale kode med det samme! Der er ingen ventetid! Hvis du ønsker at forære koden væk, som en gave, kan du blot vidresende e-mailen som vi sendte til dig, den indeholder også koden.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK