Xbox Game Pass Core

(13 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Xbox Live Trial - Xbox Game Pass Core

(2 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Vil du være den første spiller de nyeste spil til Xbox? Med Xbox Live Gold og EA Access, kan du finde eksklusive fordele og rabatter, så du vil være den første får alle de seneste aktion. Vores betalingsprocess er ekstremt hurtig og oven i købet, vil der være gode rabatter at få. Da vi kun sælger online, kan rabatterne undertiden nå helt op på 40% i forhold til detailpriserne.

Om abonnementer

Vi sælger Xbox abonnementer til Xbox Live Gold og EA Access. Vores abonnementskort fås i mange forskellige varianter,  så det er nemt for dig at finde et abonnement der passer til dine behov. Når du bruger Xbox Live-abonnement, er du i stand til at spille mod venner rundt i nabolaget eller mod fremmede fra hele verden med online multiplayer.

Når du har Xbox Live Gold, gøre du mere end blot at spille online multiplayer. Der er altid rabatter for spil downloads ofte op til 75% rabat. Lige så længe du forbliver Guld bruger, har du adgang til gratis spil med guld. Hver måned giver Xbox fire forudvalgte gratis spil downloads. To gratis spil med Xbox 360 og to gratis spil med Xbox One. Du kan altid få adgang til disse spil, så længe du har en aktuel og aktiveret Guld medlemskab. Bemærk: Når du har en Xbox Live Guld konto, kan du ikke bruge Xbox Live kort, såsom 48 timer, 7 dage, 28 dage og 56 dage. For at forny en etableret konto, skal du købe Xbox Live Gold 1 måned eller mere.

EA Access er specielt til Xbox One brugere. Med EA Access, får du eksklusive rabatter og adgang til The Vault. The Vault indeholder en håndfuld spil, som hele tiden roteret med nye og forskellige spil. Derudover giver EA Access sine medlemmer adgang til at spille nye udgivelser, selv før de kommer ud til offentligheden. Men husk, du kan kun gøre dette med en aktiv EA Access abonnement. Hvis du er interesseret i at give EA Access en chance, kan du prøve det i 1 måned eller 12 måneder.

Køb abonnement

Hvis du vil købe et abonnement, behøver du kun at udfylde de nødvendige data, og vælg en betalingsmetode. Når din betaling er blevet behandlet, vil du straks få din digitale kode på din skærm, og sendt til din e-mailadresse. Indløs denne kode til din tilknyttede konto for at starte dit abonnement.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK