Nintendo Switch Online

(2 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Nintendo Switch Games

(63 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Nintendo Gift Cards EUR

(4 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Nintendo Gift Cards USD

(4 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Nintendo Switch Games, Software, & Gavekort

Nintendo Switch er Nintendos 7 største video spillekonsol. ‘NS’ eller ‘Switch’ kort for Nintendo Switch blev frigivet til verden den 3. marts 2017.

Dockede og bærbare spilmodus

Omtales af spilproducenterne som en "hybrid konsol", the Nintendo Switch er designet til at blive spillet hjemme og på farten. Nintendo-konsollen overfører ubesværet fra en ‘docked mode, som er en hjemmekonsol, der passer til HD TV-spil til en ‘bærbar-modus‘, som er en håndholdt modus, når du er på farten.

Nintendo Switchens revolutionerende Joy-Con Controllere

Switchen bruger trådløse Joy-Con controllere, som omfatter af en retningsbestemt joystick og standard knapper egnet til brugerinput, høj opløsning taktil tilbagemelding og bevægelsesføler. Du kan holde en Joy-Con i hver hånd eller bruge to Joy-Cons sammen i deres specialfremstillede greb, eller for en mere traditionel oplevelse køb en Pro Controller.

Din højre Joy-Con controller giver dig mulighed for at fange skærmbilleder, da den højre bruger et infrarødt bevægelseskamera til at læse objektsformer i spil, der er kompatible med det. Din venstre Joy-Con controller indfanger skærmbilleder, mens højre har et infrarødt bevægelseskamera, der læser formen af objekter i kompatible spil.

Face off eller Team up med Nintendo Switchens dynamiske Multi-Player spilmodus

Switchens multi-player mode giver dig mulighed for at dele glæden ved Nintendo Switch med dine venner og familie. Brug Switchens Joy-Con controllers alene eller sæt dem i rattet og spille Mario Kart og andre blockbuster titler med dine venner.

Du kan vælge at bruge Switchens multispiller-spilmodus via WiFi eller spille lokalt med op til otte konsoller! Du kan også downloade Nintendo Switch Online App og invitere spillerne til at spille spil med, bruge voice chat og indstille spilplaner.

Nintendo Switch Games & Software

Køb de billigste Nintendo switch spil og software på livekort.dk!

Ninten Switch games & software er tilgængelige i form af downloadbare digitale koder samt fysiske flash ROM-patroner og er ikke region låst! Switchen konkurrerer på konsol spillemarkedet samtidig med Microsoft Xbox One og Sony PlayStation. 4

Nintendos 1-2 Switch er et perfekt festspil baseret på bevægelsesføler. Konkurrer i en dans eller face-off i et wild west duel ved at snuppe en Joy-Con hver. Hvis 1-2 Switch ikke er sjov nok, så indtag Link's verden fuld af eventyr i det nye og forbedret The Legend of Zelda: Breath of The Wild eller

Indtag Links verden og eventyr som aldrig før i The Legend of Zelda: Breath of the Wild eller hoppe tilbage i førersædet med Mario Kart 8 Deluxe. Spil lokalt med op til 4 spillere i 1080p i tv-tilstand.

Nintendo Eshop Gavekort

Køb de billigste Nintendo Eshop Gavekort og software hos livekort.dk!

Nintendo Eshop Gavekort er ikke bundet til eller beregnet til noget specifikt Nintendo-spil, software og spilbelønninger. De er beregnet til blot at tilføje valuta til din eksisterende digitale tegnebog på din Nintendo Switch, Nintendo 3DS og / eller Nintendo Wii U-konsol, som du kan bruge til at købe hvad du vil.

For mere information om vores Nintendo Switch produkter kan du tjekke vores FAQs eller få fat på os på vores 24/7 Live Chat support.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK