PlayStation Plus Premium

(6 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

PlayStation Plus Extra

(6 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

PlayStation Plus Essential DK

(3 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

PlayStation Plus Essential USA

(5 Produkter)
spinner

Sorter efter

Se kategori z

Leder du efter PlayStation Plus kort? Så er du kommet til det rette sted! Hos Livekort.dk, vil du finde billige kort, og vores betalingsprocess er den hurtigste. Hvis du vil prøve at give PlayStation Plus en chance, vil du finde et stort udvalg af kort, som PlayStation Plus 90 dage  kort til Danmark. Har du en Belgisk eller Amerikansk konto? Vælg PlayStation Plus 180 dage eller PlayStation Plus 90 dage USA.

Brug PlayStation Plus

Når du har et PlayStation Plus-abonnement, får du adgang til mange fordele, rabatter og funktioner som gratis brugere ellers ikke har. Brug f.eks Share Play til at dele spil med dine venner, så de kan spille gratis. Der er udvalgte PlayStation-spil, du kan få adgang til og spille gratis, givet du har et aktivt PlayStation Plus-abonnement.

Plus Køb PlayStation Plus

Er du klar til at købe en af vores PlayStation-kort? Simpelthen udfyld dine oplysninger i de krævede felter og vælg en betalingsmulighed. Efter betaling, vil din kode blive vist direkte på din skærm inden for blot få sekunder. Du vil også modtage den samme kode til din e-mailadresse. Indløs denne kode på din PlayStation at starte dit abonnement.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN DENMARK