Xbox Live 48 Timer
 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

Xbox Live 48 Timers Abonnement

1408

Solgt!

Xbox Live 48 Timer

kr 19,95

Pr. enhed

 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 19,95

Mængde

kr 24,00

New

+kr 0,00

Samlede pris:

kr 19,95

Jeg forstår, at dette er et regionalt produkt

Vær opmærksom på:

Enhver transaktion lavet med Bitcoin har en leveringstid på op til ca. 1 time. Når vi har bekræftet din betaling, vil koden blive sendt

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

BEMÆRK!

Vi accepterer kun kreditkort fra Danmark.

I nogle tilfælde skal din bestilling kontrolleres manuelt. Dette kan tage flere minutter.

Xbox Live 48 Timers Abonnement

Dette Xbox Live-abonnement giver dig 14-dages adgang til Xbox Lives bedste funktioner, der omfatter avanceret online multiplayer oplevelse. Spændende Xbox Live Gold-only-funktioner, der kun var tilgængelige for et Xbox Live Gold-abonnement, er nu også tilgængelige på et Xbox Live-abonnement. Nogle af dens bedste funktioner er nævnt nedenfor.

Xbox Live community

Uanset hvor du går, kan du med Xbox Live holde kontakten med dine venner og resten af spillemiljøet på tværs af Xbox One, Windows 10-pc'er, telefoner og tablet. Se, hvad dine venner spiller, se dine præstationer, del spilklip, få beskeder, send beskeder og meget mere. Du kan endda partychatte med spillere på tværs af Xbox One og Windows 10-pc'er.

Spil på flere steder end et

Nyd friheden til at spille de bedste spil på farten med Xbox Live. Få nem adgang til dine venner, spil og spillemiljø på tværs af Xbox One, Windows 10-pc'er, tablet og telefoner. Uanset hvor du går, går dine spil og resultater sammen med dig. Du kan også nyde uafbrudt gameplay og optage dine venner, andre spillere og bedste spilmomenter, mens du streamer, du er dit yndlings Xbox One-spil til en Windows 10-pc.

Xbox Play Anywhere

Xbox Play Anywhere spil som navnet antyder, er et spil, der kan spilles på både Xbox One og Windows 10-pc'er (Har du brug for en Windows 10-kode? Køb en fra livekort.dk). Uanset om du vil spille et spil eller fortsætte på et tidligere spil du har gemt en på en anden Xbox One eller Windows 10 PC, kan et Xbox Play Anywhere spil dig medbringe dine spil, gemme, opnåede resultater, og tilføjelser med dig hvor som helst du går.

Kan du ikke få nok af Xbox Play Anywhere spil? Tag et kig på vores udvalg af Xbox Games for nogle af de bedste Xbox Play Anywhere titler derude. Og hvis du har brug for flere Xbox Play Anywhere spil at vælge imellem, kan du gøre brug af vores billige Xbox gavekort for at købe dit valgte Xbox Play Anywhere spil direkte fra Xbox-butikken.

Bedste online multiplayer oplevelse

Byg forbløffende verdener med dine venner, familie og andre spillere. Spil enten mod eller med andre spillere i kampe, der kræver at du tænker på dine fødder og stole på hurtige reflekser. Uanset om du er i humør til at konkurrere imod en modstander eller gå ind i en co-op-modus med en ven, Xbox Live og den avancerede multiplayer-tilstand har noget for enhver type gamer.

Gaming eftermæle

Få adgang til dine resultater og tilføj dem til din Gamerscore på tværs af tabletter, telefoner, Xbox One og Windows 10-pc'er. Brug det indbyggede spil DVR at udødeliggøre din favorit gaming øjeblikke og snap skærmbilleder. Når du har fanget dine valgte øjeblikke, kan du bruge den til at oprette fantastiske videoer med løbende kommentarer og dele dem med familie, venner og andre spillere. Du kan endda sende din gameplay til verden i realtid fra din Xbox One-konsol gennem Twitch.

Customize your Gamertag, design your own Xbox Avatar, and bring everything you relate to under one roof in your gaming profile to establish your unique gamer identity.

Avatars

Tilpas og opbygger en digital version af 'dig', når og hvor du ønsker det. Med et massivt udvalg af kropstyper, hudtoner, tøj, følelser og rekvisitter kan du enten vælge din Xbox Avatar til at ligne dig selv eller et andet interessant tegn efter eget valg.

Personligt hjem

Tilføj blokke til venner, familiemedlemmer, andre spillere, spil og meget mere for at hjælpe med at tilpasse og tilpasse din Xbox Live-kontoens startskærm med tiltalende indhold, der betyder noget for dig.

En ny guide

Skift til og fra mellem faner er nu nemmere og hurtigere end nogensinde. Fanen for præstationer, multiplayer, folk, optagelse, system, kommunikation, udsendelse, sammen med de nye flyouts skaber et ekstra niveau af vejledningens raffinement, end spillere er vokset til at elske.

Saml din Fire-Squad

Mens du søger efter grupper, du du deltage Xbox Live i, så du kan tilpasse din søgning efter spillere på tværs af Windows 10-pc'er og Xbox One med spilpræferencer, mål og lignende stilarter som dine egne.

Player-made Turneringer med Arena

Xbox Live's Arena giver dig mulighed for at konstruere dine egne turneringer. Fra at fastsætte turneringsdatoer og starttider for at tilpasse turneringstypen, giver Xbox Live's Arena dig den bedste spiller-made turneringsoplevelse med en enkelt tilmelding.

PC spil på Xbox One

Nu har du også de bedste pc-spil på din Xbox Live-konto. Bliv afstemt med hvilke spil dine venner ser og spiller, del spilklip og få adgang til dine yndlings spil.

Bemærk! Dette er et Xbox Live-abonnement (oprindeligt kendt som Xbox Live Silver) og ikke et Xbox Live Gold-abonnement. Som medlem af Xbox Live får du ikke de samme privilegier som et Gold-medlem gør. An Xbox Live subscription cannot be activated or redeemed on a Microsoft account that has an Xbox Live Gold subscription already active.

For at opleve Xbox Live i al sin herlighed, køb en af vores Xbox Live Gold abonnementer  i dag!

Sådan køber du Xbox Live 48 Timer?

At købe Xbox Live 48 Timers Abonnement fra Livekort.dk er lige så let som 1 2 3! Du skal blot indtaste din emailadresse, vælge en betalingsmetode og fuldføre betalingen!

Hvorfor købe hos os?

 • Vores digitale koder er 100% lovlige og købes hos officielle leverandører.
 • Vi har nogle af de billigste Xbox Live 48 Timers Abonnement på markedet.
 • Forskellige betalingsmetoder.
 • Vi sender dig dine digitale koder øjeblikkeligt og direkte til din e-mailadresse, straks efter du har købt.
 • Effektiv kundesupport, hvis der opstår problemer eller du har spørgsmål vedrørende vores software.
 • Forudbestilling af produkter leveres før eller på den nævnte udgivelsesdato, mens varer som er på lager leveres umiddelbart efter sikkerhedskontrol.
 • Køb som anses for at være til kommerciel brug, vil ikke blive accepteret.
 • Du køber kun et digitalt produkt.
 • For mere information, se vores Ofte stillede spørgsmål.
 • Hvis du oplever problemer med et køb, bedes du kontakte os ved hjælp af vores Kontakt os formular.
 • Disse downloadbare koder er skabt af udvikleren af spillet og er derfor originale.
 • Disse koder har ingen udløbsdato.
 • Indhold der kan downloades eller DLC produkter - Du skal have det originale spil, for at kunne spille denne udvigelse.

Andre kiggede også på:

Glenn Sylvest Faurskov Nielsen

Funger ubeklageligt !

05-02-2019 23:21:29
bastian lauridtsen

God oplevelse med det

21-09-2017 06:59:30
Jan Larsen

Fik aldrig tilsendt min betalt kode, måtte kontakte kundeservice for at spørge ind til det, og få udleveret et link til koden. Håber ikke det er således hver gang, ellers stopper jeg mine køb her. Priserne er meget høje på en del, man kan spare en del penge på at købe et fysisk eksemplar andre steder, på mange af deres varer, dette er vel ikke meningen med denne form for handel.

23-05-2017 09:59:17
McGuigan

Jeg ville bare billigere koder lol

16-11-2016 22:54:09
Fatih

High-Quality support :) I like it

05-10-2016 18:52:23
Nicolai Malmkvist

Jeg fik min kode dog først en del efter hvad der ellers stod fik en mail mit kort var usikker så blev jeg lidt bange og havde ik rigtig ku læse om dem havde prøvet at søge på dem Derfor 1 stjerne mindre men helt klart et sted jeg vil handle igen de er trusted her fra

26-06-2016 22:41:24

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.