Destiny 2 PC
  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

Destiny 2 PC

140

Solgt!

Destiny 2 PC

kr 409,00

/stk.

kr 479

  • Ingen skjulte omkostninger!

  • Over 1 million tilfredse kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 online kunde support!

  • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 409,00

/stk.

kr 479

Mængde

kr 409,00

New

+kr 21,47

Samlede pris:

kr 429,45

Ved at trykke på ordre knappen, accepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Destiny 2 PC

Destiny 2 PC

Fra skaberne af det anerkendte hitspil Destiny, kommer den meget forventede efterfølger. Et action skydespil, der tager dig på en episk rejse på tværs af solsystemet.

Menneskehedens sidste sikre by er faldet til en overvældende invasionsstyrke, ledet af Ghaul, den imponerende chef for den brutale Røde Legion. Han har frataget byens vogtere deres magt og tvunget de overlevende til at flygte. Du vil udforskede forskellige verdener af vores solsystem for at opdage et våbenarsenal og  nye ødelæggende kampfærdigheder. For at besejre den Røde Legion og konfrontere Ghaul, skal du genforene menneskehedens spredte helte, stå sammen og kæmpe for at genvinde vores hjem.

Minimum 68 GB ledig plads på harddisken fra september 2017. Kan kræve ekstra lagerplads. Efter september 2017, se www.destinythegame.com/size-requirements for nuværende krav inden du køber. Kan kræve ekstra lagerplads til opsætning, funktioner og opdateringer, herunder at downloade obligatoriske opdateringer i spillet for fortsat at kunne spille. Brugere er ansvarlige for gebyrer for bredbåndsinternet, som er nødvendig. Yderligere gebyrer kan være gældende for onlineindhold og funktioner.

Væsentlige elementer og funktionalitet kan kræve abonnement på den gældende platform, sælges separat. Se www.destinythegame.com for flere detaljer. Gældende vilkår og betingelser.

Sådan køber du DESTINY 2

At købe fra livekort.dk er lige så nemt som 1 2 3! Du skal blot udfylde din e-mailadresse, vælge en betalingsmetode og afslutte din betaling!

Inden for få sekunder efter din betaling er modtaget, modtager du den digitale kode på din skærm og den sendes til din e-mailadresse (glem ikke at tjekke din junk mappe, hvis der ikke kommer noget!)

SYSTEMKRAV

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat                    

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Andre kiggede også på:

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.