FIFA 18 PC
 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

FIFA 18 PC

197

Solgt!

FIFA 18 PC

kr 313,30

/stk.

kr 479

 • Ingen skjulte omkostninger!

 • Over 1 million tilfredse kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 online kunde support!

 • Koden bliver leveret øjeblikkeligt!

kr 313,30

/stk.

kr 479

Mængde

kr 223,00

New

+kr 8,03

Samlede pris:

kr 321,13

Ved at trykke på ordre knappen, accepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse FIFA 18 PC

FIFA 18 PC

Beskrivelse af FIFA 18 for PC Game

Er du klar til din største sæson? FIFA 18 Game til PC udvisker grænsen mellem den virtuelle og den virkelige verden og giver nyt liv til spillere, hold og den særlige atmosfære, der suger dig med ind i og tænder op under de store følelser i hele verdens spil

Score fantastiske mål i FIFA 18 for PC nye bevægelser og afslutningsanimationer låser op for mere intuitive skud- og hovedstødsafslutninger og øger dermed sandsynligheden for endnu mere dramatiske forsøg på mål. Spillerpersonligheden sikrer, at de store helte går forrest, når kampene skal afgøres og afslutter oftere på de største arenaer.

Det største skridt i gameplayet i franchisen historie, FIFA 18 for Windows introducerer det største fremskridt i gameplay-nyskabelse i spilseriens historie med Real Player Motion Technology – et helt nyt animationssystem, der løfter det intuitive spil og spillernes personligheder til nye højder. Nu vil Cristiano Ronaldo og andre topspillere både føles og bevæge sig fuldstændig som på virkelighedens baner.

Spillerkontrol vil, sammen med nye holdtyper og positionering, give dig de nødvendige værktøjer til at skabe dramatiske øjeblikke, der tænder op under de dragende atmosfærer fra arenaer overalt på kloden.

Efter sin enorme succes i FIFA 17, The Journey, EA Sports Du tages med på en global rejse, når Alex Hunter vender tilbage sammen med en stjernespækket rollebesætning, der også omfatter nogle af den virkelige verdens største fodboldstjerner som fx Cristiano Ronaldo og andre store europæiske navne. Efter en fantastisk første sæson i Premier League er Hunter begyndt at tiltrække opmærksomhed fra topklubber overalt på kloden, og han er villig til at undersøge alle muligheder, der viser sig

Få mere information om FIFA 18’s The Journey her.

Hvad koster FIFA 18 Digital kode?

Standardprisen for EA Sports’ FIFA 18 vil variere afhængigt af hvilken butik du køber den fra.

Husk på, at forsøge at finde det billigste FIFA 18 PC for Windows kan føre til nogle problemer, da mange sælgere online stjålne eller ulovlige abonnementer.

Vores FIFA 18 PC downloadable koder er 100% lovlige (du kan tjekke vores FAQ) og nogle af de Billigste FIFA 18 PC koder som er tilgængelig på markedet. Vores priser er lave, fordi vi køber hjem i store mængder og det giver os mulighed for at tilbyde rabat på FIFA 18 PC koder.

Du kan være sikker på, at vores koder virker. Hvis du er i tvivl eller oplever nogle problemer med dine digitale koder, husk du kan kontakte vores live chat 24/7 med dine forespørgsler.

Hvordan kan jeg købe FIFA 18 PC?

At købe FIFA 18 for PC fra livekort.dk er lige så nemt som 1 2 3! Du skal blot udfylde din e-mailadresse, vælge en betalingsmetode og gennemføre betalingen!

*Hvis du bruger PayPal, skal du sikre dig, at det er den samme e-mailadresse, som du bruger til din konto*

Inden for et par sekunder efter du har gennemført betalingen, vil du modtage den digitale kode direkte på din skærm, samt en kopi, sendes til din e-mailadresse. (Tips - glem ikke at tjekke din junk-mappe, hvis du ikke modtager mailen!)

Tips - Vil du have mere ud af dit spil og spring foran dine konkurrenter, gå til følgende link, og få fat i  nogle af de billigste FIFA Point (In-game valuta) der er tilgængelig i dag. 

FIFA 18 Systemkrav til pc

Minimum FIFA 18 systemkrav til pc: -

 • Operativsystem: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit.
 • CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz eller AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz.
 • RAM: 8GB.
 • Harddiskplads, der kræves: 50,0 GB.
 • Minimum understøttede videokort: NVIDIA GTX 460 eller AMD Radeon R7 260.
 • DirectX: 11.0.

Anbefalede PC-spil

Kunder, der downloadede FIFA 18 PC, viste også interesse for følgende pc-spil:-

FIFA 17 PC
Football Manager Limited Editon 2017
PES 2018 Barcelona Edition
Destiny 2
F1 2017 special edition

Hvordan virker det? – Livekort

Andre kiggede også på:

Alle varemærker og registrerede varemærker tilhører deres retmæssige ejere.

Produktnavne og billeder, der bruges på denne hjemmeside er kun til identifikation.